[QA] Toe aan een ontspanningsmassage?

3 Minuten Gepost op:


[QA] Toe aan een ontspanningsmassage?

Ontspanningsmassage

Er zijn veel soorten massages. Sportmassages zijn erg bekend, maar de meeste populaire massage is toch wel de ontspanningsmassage. Heel veel mensen kunnen hier echt van genieten. 

Waar kan je een massage regelen?

Veel partners geven elkaar regelmatig een ontspanningsmassage. Dit is vaak erg fijn, maar jouw partner heeft hier waarschijnlijk niet voor geleerd en doet dus eigenlijk maar wat. Maar dat maakt het zeker niet minder fijn. Als je bijvoorbeeld stress hebt, kan je bij een fysiotherapeut een ontspanningsmassage krijgen. Zij weten precies welke spieren en dergelijke zij moeten masseren, waardoor jij ontspant. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld nekklachten en andere klachten zoals hoofdpijn verdwijnen. De meeste voorkomende plaats waar ontspanningsmassages gegeven worden is de sauna. Veel mensen die een heerlijke, ontspannen dag naar de sauna gaan, boeken er dan ook een ontspanningsmassage bij. Vaak is het ook mogelijk om een duo-massage te boeken. Als jij dus samen met een vriend(in) of jouw partner een dagje in de sauna bent, dan kan je op hetzelfde moment in dezelfde ruimte een massage krijgen. Dit is uiteraard wel zo gezellig voor allebei. Na deze massage zal je je echt loom en ontspannen voelen. Vaak moet je even "wakker worden" na zo'n massage. De meeste massages duren een half uur of een uur. Hoe langer, hoe duurder uiteraard. Maar het is het geld zeker waard. 

Goed voor jouw lichaam

Iedereen zou eigenlijk af en toe zo'n ontspanningsmassage moeten doen, dit is goed voor je lichaam! Er zijn verschillende soorten ontspanningsmassage. Je hebt bijvoorbeeld de standaard massage, de hotstone massage, maar je hebt ook een stempelmassage. Er zijn heel veel verschillende soorten massages. Elke massage wordt met een ander soort olie gedaan. Bij de hotstone massage wordt gebruik gemaakt van warme stenen, dit is echt een aanrader. Als je een massage bij een sauna boekt, kan je tijdens het boekingsproces precies lezen wat een bepaalde massage met jouw lichaam doet en waar het goed voor is. Alle massages zijn goed voor jouw lichaam. De massages zorgen voor een goede balans tussen jouw lichaam en geest. Daarom is het echt een aanrader om regelmatig een massage te nemen. Dit hoeft niet altijd in een sauna te zijn. Het kan ook door jouw partner gedaan worden. Of zelfs een massagekussen of massagestoel kan al erg fijn zijn. Dus boek snel een relaxdagje bij de sauna voor jou en jouw partner en vergeet vooral de massage niet te reserveren. Dit is ook een leuk cadeautje voor de verjaardag van jouw partner of als geschenk in de koude decembermaand. Er zijn dus genoeg redenen om een relaxdag te boeken. Veel plezier in de sauna en geniet van de heerlijke massage!

Voor meer informatie spreek met Siam Massage.Tags:
448 Woorden

Over ons

Judith richt zich op gezondheid en welzijn wanneer ze kookt Hoi! Mijn naam is Judith en ik hou ontzettend veel van koken en bakken. Natuurlijk ga ik hierbij voor de meeste gezonde recepten en ingrediënten, met veel verse groenten en alleen het allerbeste fruit. Ik vind het erg leuk om naast het maken van bestaande recepten ook nieuwe dingen uit te proberen, gewoon door een aantal lekkere en soms verrassende ingrediënten met elkaar te combineren. Wil jij ook weten hoe je gezondheid en welzijn kunt combineren met lekkere maaltijden? Ontdek dan mijn favoriete recepten die ik op dit blog heb geplaatst. Zo schotel ook jij binnenkort de heerlijke gerechten voor aan jouw gezin. Hopelijk zullen je er net zo van smullen als mijn gezin en ik! Veel leesplezier!

Zoeken